2 évesek lettünk

…és ezt Grand Final győzelemmel ünnepeltünk a Moravia Openen 🙂

Két éve pont a Moravia Open agility versenyen döntöttük el Esztivel hogy létrehozzuk a DogOne-t. Nem is lehetett volna stílusosabban megünnepelni a cég szülinapját annál, mint ahogy tettük, hiszen idén visszatértünk a versenyre és dupla magyar győzelemmel elfoglaltuk a Finálé dobogójának legfelső fokait. Eszti és Vie nyerték a futamot, mi pedig Jettel 4 tizeddel mögöttük ezüstérmesek lettünk. Erős nemzetközi mezőnyben 210 páros között a legjobbaknak lenni óriási büszkeség számunkra, és kiváló visszaigazolása annak, hogy az elképzeléseink a sportkutyázás és agilityzés terén jó alapokon nyugszanak.

Régóta és szinte folyamatosan adjuk a kutyáknak a FitDogot és a Flying Dog italokat. Ennek különösen fontos szerepe van egy háromnapos nyári verseny alatt, ami hosszú és erős terhelést jelent a kutyáknak. Gyors regenerálódás és folyamatos energiapótlás nélkül nem futnának a kutyák 6-7 futamot ilyen színvonalon, mint ahogy tették. Jet és Vie is hetek óta kapja a Dorwest Easy Green-jét. Ezt a sokoldalú gyógynövény-keveréket a túlhevülés elleni védekezésként használjuk. Vie érzékenyebb a melegre, nála nagyon látványos eredményt hozott az Easy Green. Jet sem szereti a meleget, mégis kiválóan bírta fizikailag a versenyzést, amiben nagy szerepe volt a megfelelő táplálásnak.

A nagy melegben elmaradhatatlan barátunk volt a Hurtta hűtőmellénye, rövid de annál intenzívebb időszakokat töltöttünk a tűző napon, és nagyon sokat számított, hogy a kutyáinkat kellemes hűvösben tartottuk mindvégig. Az utóbbi versenyek tapasztalatból azt tudom mondani hogy a termékek tökéletesen ellátják a funkciójukat, nagyon kényelmes viselet a kutyák számára, nem lesznek tőle vizesek, de egyértelműen elviselhetőbbé teszi a hőséget számukra.

Két hét múlva indulunk Olaszországba az European Open-re, ahol megint megpróbáljuk a lehető legjobb teljesítményt kihozni magunkból. 

Az első két év egy vállalkozás életében mindig kritikus. Mi túl vagyunk rajta, de ez nem sikerülhetettt volna vásárlóink nélkül, nélkületek! Köszönjük nektek, hogy minket választottatok, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk a bizalmatokra. Azon leszünk hogy ezt kiérdemeljük.

Sporttársi üdvözlettel,

Eszti, Juli, Vie, Rokka, Jet és Tig

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!