Csúcsteljesítmény téli hidegben is

Itt a tél, a minuszok, és ilyenkor fokozott figyelmet kell fordítani arra, hogy sportkutyánk izomzata optimálisan működjön. Hidegben a kutya nagyon sok energiát arra fordít, hogy a munkában igénybe vett izmait felmelegítse, majd azokat melegen tartsa. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kutya mozdulatait precízen tudja kivitelezni. Ezért fontos, hogy sportolás előtt feltöltsük kutyánk energia raktárait , és a munka során pótoljuk az elhasznált energiát, ásványi anyagokat, vitaminokat. Erre edzéseken és versenyeken is szükség van.
Megfelelő tápanyag bevitel hiányában izomfáradtság, izomláz jöhet létre, amely kihatással van a kutya fizikai és mentális teljesítményére. Ennek megelőzésére és megfelelő kezelésére jöttek létre a kutyák számára megalkotott izotóniás és energizáló italporok.
Az energia bevitelre a munka előtt és közben van szükség, hogy rendelkezésre álljon azonnal hasznosítható erőforrás a kutya izomzata számára. Az ásványi anyag, illetve vitaminpótlás pedig az igénybevételt követően szükséges, hogy a gyors regenerációt segítse és pótolja az elhasznált alkotóelemeket. Mind e mellett az optimális mennyiségű folyadék bevitel is alapvető fontosságú, hogy az agy megfelelően tudjon működni. A téli szezonban az izmok felmelegítése és melegentartása az ami többletenergiába kerül, és ezt könnyen fedezni lehet a FitDog Energy vagy a FlyingDog Mineral Drink-ből. Az italporok értékes beltartalmuk mellett ízletesek is a kutyák számára, így szívesen fogyasztják azokat.
Ha szeretnéd te is kutyádat a legjobb formában tudni és fontos, hogy a kutyasport ezen részét is szakszerűen, profin csináld, próbáld ki a FitDog vagy a FlyingDog termékek izotóniás és energia pótló italporait!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!