FitDog felhasználói tapasztalatok

A FitDog egyike a legnépszerűbb kutyás táplálékkiegészítőknek, amit sport – és munkakutyások használnak. A termékek fejlesztését Finnország legismertebb kutya dietetikusa Riita Kempe vezeti, aki egyébként a világ elit szánhúzóversenyzői között is számon tartanak. Szintén a fejlesztő csapat tagja Rikke Wriedt kutyasportokra specializálódott állatorvos és chiropraktor, aktív agility versenyző. A FitDog csapatában számos top sportkutyás versenyző és munkakutyás található.

És hogy milyen konkrét tapasztalatokról számolnak be a FitDog használó gazdik és versenyzők? Íme:

Az Energy + Rehdyrate terméket akkor teszteltem, mikor a golden retrieveremnek 7 kölyke született. Az anyuka kitűnő állapotban volt végig, jól evett és a szőre is gyönyörű volt.
A por nagyon ízletes, a kutya szívesen itta a belőle készült italt, így nem volt gond a tejtermeléssel. Korábban szintén használtam a FitDog termékeket edzések alkalmával és melegebb időben is. Összességében nagyon jó a tapasztalatom a termékekkel, máskor is használni fogom a vemhes szukakutyáimnál.

dog-one-fitdog-felhasznaloi-tapasztalatok-tiina-stahlberg
Tiina Stahlberg www.goldencoat.com

Már évek óta használom 4 corgi kutyámnál a FitDog Energy + Rehydrate-et. A kutyáimmal sokat járok kiállításokra külföldön és belföldön – Finnországban egyaránt. Energy + Rehydrate-et a kiállítás előtti napon este és annak reggelén is adok kutyáimnak.

A barátaim mindíg azt mondják, hogy látszik  corgijaimon hogy energia italt kapnak, mivel nagyon energikusak és motiváltak a ringben.

dog-one-fitdog-felhasznaloi-tapasztalatok-02
Eva Rajamäki

Először az interneten olvastam a FitDogról, majd később, hála egy cseh viszonteladónak, tudtam tesztelni is kutyáimmal. Igazán magas szintet követelek meg a kutyáimtól, hiszen az  agility nem csak egy fél perc körüli futam, hanem magában foglal sok utazást, versenyzést és edzést eltérő körülmények között (időjárás, talaj) egész évben. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a kutyáim ideális kondícióban  legyenek – sokat úsznak, elvisszük őket hosszú túrákra és sok különböző edzést végzünk és nagyon odafigyelek az ételük minőségére is. Ők mindig a lehető legjobbat hozzák ki magukból értem, így én is megpróbálom ezt megtenni értük.
A FitDog termékek nagyon jót tesznek kutyáimnak. Többek között sokat segítettek, hogy Kikivel nagy forróságban is tudjunk versenyezni amit ő egyébként nem visel jól, de a FitDog segítségével remek teljesítményt nyújt.
Martina Magnoli Klimešová (Agility világbajnok 2104, EO aranyérmes 2015 midi egyéniben, csapatvilágbajok 2015-ben)

Martina Klimesova_ FitDog (1)

A FitDogra egy finn barátom, Mika Lindberg segítségével találtam rá, aki Finnországot képviselte az FCI IPO világbajnokságon 2013-ban nem messze az otthonomtól, Roudnice nad Labemben. Mika adott nekem a termékekből és már az első használatkor szembetűnő volt a különbség a kutyáimnál.
Groenendael fiatal szukám, akivel agility és frizbi versenyeken is részt veszünk, elég temperamentumos és jó kondiban is van, így neki nem igazán van szüksége plusz energiára… Azonban hála a FitDog Energy & Rehydrate-nek, csökkenthetem a kutyatáp mennyiségét a verseny hétvégék alatt, így Kuky nem indul olyan hátránnyal, hogy tele a gyomra (de mégis van energiája). Abban látok még nagy különbséget a FitDog Recovery használatában, hogy felgyorsítja egy nehéz nap után a regenerációt. Hála neki,  könnyen végigcsinálunk egy 4 napos FMBB versenyt, vagy egy EO agility maratont a forróságban Magyarországon…
Jakub Štýbr, aki a 2014-es Agility Világbajnokságon cseh válogatott tag.