Partnereink

A professzionális kutyás sportot nem csak eszközökkel és kiegészítőkkel tudjuk magasabb szintre emelni.
A sport különböző szintjein különböző szakemberek segíthetik, hogy amit csinálunk, azt megfelelő módon tegyük.

Tassy Petra – kutya fizioterapeuta

 

bemeleg Sportkutyák bemelegítése és nyújtása 

Az emberek, akik versenyszerűen sportolnak, nagy körültekintéssel végzik a bemelegítést és az azt követő rehabilitációt, masszázsterápiát, melyek az edzés vagy megmérettetés részét képezik. Ennek célszerű ugyanígy működnie a sportoló kutyák esetében is. Az aktív sportkutyák jelentős terhelésnek vannak kitéve, képzésünk, melyet célzottan nekik és gazdáiknak hoztunk létre, ahhoz nyújt segítséget, hogy az aktív sport időszaka hosszabb maradjon, elkerülhető sérüléseket megelőzzük és az elvárt teljesítményt a kutyák maximálisan tudják hozni.

Bővebb információk az oktatókról és a képzésekről: www.teddmegakutyadert.com honlapon és a Sportkutyák bemelegítése és nyújtása nevű Facebook oldalon.

 

A FitPAWS termékekről:

A FitPAWS egyensúly és fitnesz termékek igazi nagyágyúk a piacon, melyek kimondottan a kutyák igényeire és méreteire, körmeik nyomásának elviselésére és a gazdák kedvére lettek kialakítva. Ajánlani tudjuk a sportkutyák részére, a kutya-fizioterápia kiegészítő eszközeként és a rehabilitáció során gyógytornához és hosszú téli estéken az aktív kutyák jókedvű lemozgatásához. A mozgáskoordináció fejlesztésére, a kondíció fenntartására, izomerő növelésére, ízületek kíméletes terhelésére tökéletesek ezek a levegővel telt eszközök.

www.teddmegakutyadert.com

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!