Rólunk

Ott álltunk (na jó, igazándiból ültünk) egymással szemben júliusban a Moravia Open egyik versenynapjának végén és csak bámultunk egymásra szótlanul mert nem akartuk elhinni , hogy mindketten pont ugyanazt az üzletet szeretnénk beindítani. „Figyelj Eszti”, mondtam. „Akkor most ezt hagyjuk, aludjunk rá párat és találjuk ki mit tegyünk”.

Nincs abban semmi különös, hogy egy irányba gondolkodtunk, hiszen mindketten évek óta gyakorlatilag a kutyasportnak élünk: Eszti 2006-tól szinte minden évben agility válogatott csapattag volt, és évek óta edzősködik is. Az én agilitys karrierem 98-ban kezdődött. Néhány év versenyzés után egy hosszabb szünet következett, és 2011-ben kezdtem újra az agilityzést Jet kutyával, akivel 2015-ben válogatott tagok voltunk.

Az évek során megtapasztaltuk azt, hogy a csúcsforma eléréséhez már nem elég a jókedvűen eltölött edzésidő a pályán. Sőt már az sem elég, hogy a pályán kívüli kutya-gazda kapcsolatot a tökélyre fejlesszük. Kutyáink versenyformájának eléréséhez nagyon tudatos táplálkozási- tartási, és tréning feltételeknek kell együttesen teljesülni. A külföldi versenyeken lestük a „sztárokat”  mit csinálnak egy versenynapon a kutyáikkal, mit adnak nekik enni és inni. Beszélgettünk velük sokat ezekről, és lassan mi magunk is elkezdtük belecsempészni a mindennapjainkba ezeket a praktikákat.

Aztán amikor úgy gondoltuk megosztjuk veletek tapasztalatainkat és könnyen elérhetővé tesszük azokat a termékeket amiket mi magunk is használunk és ajánlani tudunk, robbant a bomba… De nagyon hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ha már így alakult, akkor Esztivel együtt kell létrehoznunk a helyet, ahol termék, és információ együttesen áll azok rendelkezésére akik szintén felismerték, hogy kutyáik négylábú sportolók, akik számára sportolónak kijáró figyelem és törődés jár.

Hát így született meg a mi kis cégünk gondolata, stílusosan egy nagy nemzetközi verseny forgatagában. Célunk, hogy minden érdeklődő számára elérhetővé tegyük a nemzetközi kutyasport legjobb gyakorlatait, hogy elhozzuk akár messziről is azokat a termékeket amelyek hozzáadhatnak a pályán nyújtott teljesítményhez. Eltökélt szándékuk, hogy üzleti aktivitásaink révén anyagi támogást nyújtsunk a hazai kutyás sportok számára. Mi így szeretnénk hozzájárulni azok fejlődéséhez.

Füzi Júlia                              Both Eszter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!