DogPacer futópad kutyáknak

225.000Ft247.000Ft

A DogPacer kifejezetten kutyák tréningezérére gyártott futópad. A körültekintő tervezés eredménye a kutyák lépéshosszához igazított hosszú futófelület, állítható sebesség és meredekség, illetve a szabadalmaztatott technológia amivel a gép könnyen összecsukható és egyszerűen hordozható.

 

Cikkszám: dp00 Kategória: Címkék: , ,
Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

A DogPacer kifejezetten kutyák tréningezésére kifejlesztett futópad. A körültekintő tervezés eredménye a kutyák lépéshosszához igazított hosszú futófelület, álltható sebesség és meredekség, illetve a szabadalmaztatott technológia amivel a gép könnyen összecsukható és egyszerűen hordozhatóvá válik.

Az amerikai gyártó cég sok-sok időt és energiát áldozva hozta létre a világ legkedveltebb kutyafutópadját amely beépítése a rendszeres mozgásprogramba a következő előnyökkel jár:

  • Edzés a kinti időjárástól függetlenül: amikor olyan lehangolóan rossz idő van, hogy a kutyád még az orrát sem dugja ki szívesen a szabadba, vagy pont fordítva, a nyári kánikulában nincs kedve kimozdulni az árnyékból. Ekkor jó ha rendelkezésre áll a DogPacer kutyafutógép, amely segít kutyádat top formában tartani legyen bármilyen a pillanatnyi időjárás.
  • Elhízás ellen, annak megelőzéseként: tudatos és folyamatos tréning és diéta hozzásegíti a kutyádat a boldog, egészséges és hosszú élethez. A DogPacer futópadon maximális kontroll mellett edzenek a súlyfelesleggel rendelkező ebek. A futópad a túlterhelés, vagy lesérülés kockázatának minimalizása mellett kínál megoldást elhízott kutyák fogyasztására, kondícióba hozására, és a már elért kondíció megtartására. Formába hozó edzéstervet kérj állatorvostól vagy kutya-fizioterapeutától.
  • Rehabilitáció: a DogPacer segítségével a kutya állapotára szabott, kontrollálható tréning végehezhető a sérülések, műtétek rehabilitációjaként. Ilyen programok megkezdése előtt mindenképp érdemes állatorvos vagy kutya-fizioterapeuta segítségét kérni.
  • Betegség: van olyan helyzet amikor egyszerűen nem tudod végig csinálni a megszokott napi tréning rutint a kutyáddal. Ekkor segít neked a kutyafutópad. Egy kis mozgás a DogPacer futópadon, így ebed akkor is csúcsformában marad akkor is ha kis ideig Te magad nem tudsz vele együtt sportolni.
  • Sport- és munkakutyák: sok kutya egyszerűen annyi aktivitást igényel – főleg a fiatal sport- és munkakutyák – amennyi időt  a gazdinak egyszerűen minden igyekezete ellenére nincs kapacitása kielégíteni. A DogPacer futópad segít abban, hogy ezeket az extra aktivitás igényű kutyákat is sikerrel mozgasd le minden nap.

A DogPacer két méretben kapható max 25 kg-os, és max 80kg-os kutyák számára kifejlesztett változatban. A gyártó élettartam garanciát vállal a futógép vázára, és 2 év garanciát az alkatrészekre.

 

 

 

További információk

Tömeg: kg
Típus: Mini Pacer, dogPacer LF3.1