Dorwest Easy Green

5.400Ft

A Dorwest Herbs Easy Green etetésével egyszerű módon biztosíthatjuk kedvenceink számára mindazokat az előnyöket, melyeket három növény (porított spenót, porított petrezselyem, porított vizitorma) kombinációja nyújthat, időt rabló elkészítési és etetési problémák nélkül. Mind száraztáp, mind főzött eledel etetésekor ideális és tökéletes kiegészítője a természetes takarmányozási rendszernek is.  Kiváló kiegészítő nélkülözhetetlen a bőrproblémáktól és túlhevüléstől szenvedő állatoknak, valamint jótékonyan támogatja a bőr kondícióját.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,
Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Összetétel: porított spenót 40%, porított petrezselyem 40%, porított vizitorma 20%

A Dorwest Herbs Easy Green etetésével egyszerű módon biztosíthatjuk kedvenceink számára mindazokat az előnyöket, melyeket e három növény kombinációja nyújthat, időt rabló elkészítési és etetési problémák nélkül. Mind száraztáp, mind főzött eledel etetésekor ideális és tökéletes kiegészítője a természetes takarmányozási rendszernek is.
A gyors, légszárításos eljárás biztosítja a növényekben a tápanyagok maximális megmaradását, a finom porrá őrölt formula pedig a könnyű emészthetőséget.
Természetes módon gazdag vasban, antioxidánsokban, klorofillban, C-vitaminban, kalciumban és magnéziumban.
Ez a kiváló kiegészítő nélkülözhetetlen a bőrproblémáktól és túlhevüléstől szenvedő állatoknak, valamint jótékonyan támogatja a bőr kondícióját.
A termék kizárólag a legjobb minőségű, az Angol Gyógynövény Gyógyszerészeti előírásoknak megfelelő növényi részeket tartalmaz. Gyártása során nem végeztek etikátlan állatkísérleteket.

Javasolt napi bevitel:
Kistestű kutyák és macskák – 1 mérőkanál
Közepes termetű kutyák – 2 mérőkanál
Nagytestű kutyák – 3 mérőkanál
Óriás fajták – 4 mérőkanál
Keverje kutyája vagy macskája napi táplálékához, az adagoláshoz használja a dobozban található kb.½ teáskanál mértékű mérőkanalat.
Kezdje az adagolást kis mennyiséggel, majd fokozatosan növelje azt az ajánlott napi adagra.
Kölyköknek 8 hetes kortól, valamint vemhes és szoptatós nőstényeknek is adható.

További információk

Kiszerelés: 250g, 500g