DORWEST HERBS KEEPER’S MIX

6.400Ft11.500Ft

 

A gyógynövények tulajdonságainak köszönhetően az értékes vitaminok és ásványi anyagok energiát, vitalitást és tömött bundát biztosítanak, segítik fenntartani az egészséges emésztést és a folyamatos csúcskondíciót. Különösen ajánlott idős állatoknak, kezelések kiegészítő terápiájaként, lábadozási időszakban, valamint a tavaszi és őszi időszakban.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

DORWEST HERBS KEEPER’S MIX

Alapvető tápanyagokat nyújtó, általános regeneráló hatású táplálék kiegészítő kutyák és macskák számára

Összetétel:

tengeri moszat (Fucus vesiculosus), zeller mag, lucerna, csalán, rozmaring, útifű maghéj, ragadós galaj, vad Yam-gyökér

Tápérték információ: nedvességtartalom 5,2%, olaj és zsírtartalom 3,9%, fehérje 13,2%, hamu 12,4%, rost 16,6%, nátrium 0,28%

Ez az egyedülálló, általános regeneráló hatású gyógynövénykészítmény az egyik legnépszerűbb Dorwest Herbs termék, mely segít fenntartani kedvenceink optimális egészségi állapotát.

A Keeper’s Mix minden egyes összetevője jótékony hatású a test különböző részeire, így e kombináció együttesen támogatja a főbb szerveket és az egész szervezetet.

A gyógynövények tulajdonságainak köszönhetően az értékes vitaminok és ásványi anyagok energiát, vitalitást és tömött bundát biztosítanak, segítik fenntartani az egészséges emésztést és a folyamatos csúcskondíciót. Különösen ajánlott idős állatoknak, kezelések kiegészítő terápiájaként, lábadozási időszakban, valamint a tavaszi és őszi időszakban.

Hatása gyorsan észrevehető a vitalitásban, az egészséges tömött bundán, a csillogó szemekben és az életkedvben.

Ez a tradicionális termék Dorset megye vadőre és kutyatenyésztője ősi receptjén alapul, kiegészítve a mai modern gyógynövénytani ismeretek előnyeivel, ezért nem meglepő, hogy igen népszerű kiegészítő takarmány a munkakutyákat tartók körében.

A Keeper’s Mix csak tiszta gyógynövények kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza, ezért folyamatosan adható teljes értékű táp etetése mellett is, a szervezet túltelítődésének és az étrend felborításának kockázata nélkül.

Az egyes gyógynövények tulajdonságai:

Tengeri moszat: a benne található ásványi anyagok serkentik a szőr növekedését és a jó pigmentációt

Zellermag: segíti a hajlékonyságot (ruganyosságot) és a szabad mozgást

Lucerna: az A-, C-, E-, K-vitaminok természetes forrása

Csalán: gazdag klorofillban és C-vitaminban

Rozmaring: jó hatású az emésztésre, a felfúvódások okozta problémákra, támogatja a szív egészségét

Útifű maghéj: kedvezően befolyásolja a belek egészségét és az emésztést

Ragadós galaj: fenntartja a bőr egészségét, támogatja a vesék és a húgyhólyag működését

Vad Yam-gyökér: hasznos a belek egészségének megőrzéséhez

A gondosan válogatott gyógynövényeket laboratóriumban vizsgálják, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tisztasági körülményeknek, majd finomra őrlik az optimális felszívódás érdekében.

A termék gyártása során nem alkalmaztak etikátlan állatkísérleteket! Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket, valamint ízesítő-, színező- és konzerváló-anyagokat!

A készítmény nem tartalmaz mesterségesen hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat, ezeket csak olyan mennyiségben és arányban tartalmazza, mint amennyi a feltüntetett gyógynövényekben természetesen is található.

A Keeper’s Mix-et nem arra szánjuk, hogy más gyógynövényes kezelést helyettesítsen, hanem hogy kiegészítő takarmányként hozzájáruljon a test működésének szabályozásához és segítse a szervezet tápanyagfelvételét a takarmányból.

Javasolt adagolás:

Keverje kutyája vagy macskája napi táplálékához, az adagoláshoz használja a dobozban található kb.½ teáskanál mértékű mérőkanalat.

Kezdje az adagolást kis mennyiséggel és fokozatosan emelje azt az ajánlott napi adagra.

Macskák és kistestű kutyák  – 1 mérőkanál

Közepes termetű kutyafajták  – 2 mérőkanál

Nagytestű kutyafajták  – 3 mérőkanál

Óriás termetű kutyafajták  – 4 mérőkanál

Kölyköknek 8 hetes kortól, valamint vemhes és szoptatós nőstényeknek is adható.

Macskák részére fokozatosan kezdje adagolni, így könnyebben elfogadják.

 

További információk

size: 1000g, 250g, 500g