Dorwest Herbs Vízmelléki Csukóka & Valeriana tabletta

4.750Ft8.250Ft

Gyógynövény készítmény a szorongás, az idegesség, az ingerlékenység és az utazási betegségek tüneteinek csökkentéséhez.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Összetétel: szacharóz, porított valeriana kivonat 5:1, porított fagyöngy kivonat 3:1,
asafoetida, vízmelléki csukóka, porított tárnics kivonat 2:1, maltodextrin, talkum, növényi eredetű magnézium-sztearát, karboximetil-keményítő-nátrium, titánium-dioxid, vasoxid

A Vízmelléki Csukóka & Valeriana tabletta olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a szorongás, az idegesség, az ingerlékenység és az utazási betegségek tüneteinek csökkentéséhez. Esetleg kiegészítő gyógymódként szolgálhat az epilepszia kezelésében.
Ez az alapvető gyógynövény kombinációt tartalmazó, cukorbevonatú tabletta felbecsülhetetlen lehet a nyugalom és a kiegyensúlyozottság eléréséhez azoknál a kutyáknál és macskáknál, melyek a túlzott ingerlékenység, félelem, fóbiák vagy hiperaktivitás tüneteitől szenvednek. Széles körben alkalmazzák és különösen hatékony azon állatoknak, akik tűzjáték, vihar, lövés vagy petárda okozta zajfóbiától szenvednek.
Nem okoz álmosságot, nem tompítja a normális viselkedést vagy teljesítményt, így megfelelő az állatoknak kiállításokon, utazáskor, kiképzéskor vagy munkavégzés alatt.
Indulás előtt adagolva nyugalmat biztosít az utazás alatt ideges állatoknak. Ideális az idegen környezet vagy szituáció okozta nyugtalanság és szorongás esetén is,ezért hasznos fiatal kutyák esetében a ringben való bemutatáskor, mennydörgés vagy tűzjáték esetén, illetve az állatorvosi rendelőbe látogatáskor.
Hatékonyan szabályozza a macskák territoriális jelölgetését is azáltal, hogy a macskát nyugalomban tartja és így csökkenti a területi jelölés kényszerét. E probléma gyakrabban tapasztalható az ivartalanított hímeknél, de megfigyelhetjük a domináns nőstényeknél is.
Állatorvosi felügyelet mellett a Vízmelléki Csukóka & Valeriana tabletta használható az epilepszia kezelésének kiegészítésére, legtöbbször a hagyományos görcsoldó gyógyszerekkel együtt.
A készítmény adása nem ajánlott vemhes vagy szoptató nőstényeknek!

Javasolt adagolás: 1-2 tabletta / 5 ttkg naponta

További információk

Kiszerelés:: 100 db tabletta, 200 db tabletta