FitDog Energy&Rehydrate

6.500Ft11.600Ft

Energizáló és folyadékpótló ital por melynek használata minden aktív kutyának javasolt. FitDog Energy+Rehydrate italpor folyadékpótlás elősegítéseként szolgál, fenntartja a sportoló kutya energiaszintjét az edzés előtt és közben; valamint speciális helyzetekben, amikor a kutyának több energiára és folyadékra van szüksége.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

FitDog Energy & Rehydrate Energizáló és folyadékpótló ital por kutyák számára

  • Aggódsz, hogy edzések közben, forró napokon nem vesz magához elég folyadékot?
  • Nem iszik eleget a kutyád?
  • Kutyáddal sok energiát igénylő sportot űztök?
  • Fontos, hogy edzésre, versenye a kutya ne teli gyomorral érkezzen azonban mégis biztosítani szeretnéd számára a sporthoz szükséges energiát?
  • Kiállításra jártok, ahol a legjobb formáját kell hoznia?
  • Különleges, esetleg stress helyzetben kell megbízható megoldást találnod a kutyád számára?
  • Idős kutyádat szeretnéd az őt megillető odafigyeléssel és szeretettel körül venni?

Ha bármelyik fenti kérdésre igen a válaszod, a FitDog speciálisan kutyák számára kifejlesztett termékei megnyugtató és hatékony megoldást kínálnak számodra.

A termék egy energizáló és folyadékpótló ital por melynek használata minden aktív kutyának javasolt. FitDog Energy+Rehydrate italpor folyadékpótlás elősegítéseként szolgál, fenntartja a sportoló kutya energiaszintjét az edzés előtt és közben; valamint speciális helyzetekben, amikor a kutyának több energiára és folyadékra van szüksége. A porból keverhető ital kiváló energia pótlás sport- és munkakutyák számára, illetve szoptató szukáknak, idős- és sérülés után felépülő ebeknek, valamint minden aktív fizikai tevékenységet végző kutyának meleg időben.

Adagolás: 10 kilogrammonként 2 evőkanál Energy+Rhydrate port  1-2 dl vízben kell elkeverni , vagy shakerben összerázni. Aktív napokon vagy versenyzés közben kis adagokban kínáld kutyád számára.

A FitDog Energy+Rehydrate használata:

Edzések alkalmával: Használd a terméket 1-2 alkalommal naponta. Néhány órával az edzés megkezdése előtt, az kutya energiájának fokozása céljából, edzésen pedig a kutya energia szintjének fenntartása céljából adható.

Felhasználás intenzívebb fizikai aktivitást igénylő napokon:  Versenyzés, vagy edzés alatt a megfelelő energiaszint fenntartása érdekében ajánlott kisebb adagokban kínálni a kutyánk számára.

Verseny előtt: Az energiaraktárak feltöltését érdemes versenynapok előtti napokra időzíteni. Az Energy+Rehydrate italt már ekkor adhatod, illetve a verseny előtt 3-8 órával adott 1-2 adag segít megemelni a kutya energia szintjét, hogy a pályára már kirobbanó formában léphessen.

Folyadékpótlás: Abban az esetben, ha nincsen szükség extra energiára, csak folyadékpótlásra, 2 evőkanál port keverd el 4-5 dl vízben.Az így kapott ízletes italnak olyan íze van mint egy húslevesnek, ezért a legtöbb kutya nagyon szívesen fogyasztja.

A termék használata nem helyettesíti a kutya fajájának, életkorának, és aktivitási szintjének megfelelő, kiegyensúlyozott táplálást.

Emberi fogyasztásra nem alkalmas.

Tápérték 100 g termékben:

Energia: 2,5 MJ / 597 kcal

Növényi zsír: 53,1g

Fehérje: 14,0g

Szénhidrát: 27,6g

Hamu: 2,2g

Rost: 0,8g

Nátrium: 0,2g

Összetevők: zsírpor, szója fehérje

Adalékanyag: hús ízesítés

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 °C)

Gyártó: FitDog Finland Oy Ltd., Turku, Finnország

www.fitdog.fi

További információk

Tömeg: kg
Kiszerelés: 600g, 250g