Fitdog, Fitdog Recovery, Fitdog Potato Recovery, Sportkutyák regenerálása, sportkutya regeneráció, sportkutya folyadék pótlás

FitDog Potato Recovery

5.400Ft9.100Ft

A FitDog Recovery ital por edzések és versenyek után biztosítja a gyors regenerálódást. A kutya szervezetében visszapótolja a vitaminokat és  gyorsan felszívódó szénhidrátok segítségével  gyorsan feltölti kutyád energia raktárait. A Recovery használatával kutyád regenerációval töltött ideje csökken az edzést, vagy versenyt követő felépülése így felgyorsul .

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

FitDog Recovery Potato – Burgonya alapú regeneráló ital por

Táplálék kiegészítő kutyák számára

Intenzív testmozgást követően a kutya elfárad, energiaszintje csökken és folyadék egyensúlya is kibillen. A Recovery  mindezeken segít: edzések és versenyek után biztosítja a gyors regenerálódást. A kutya szervezetében visszapótolja a vitaminokat és  gyorsan felszívódó szénhidrátok segítségével  gyorsan feltölti kutyád energia raktárait. A Recovery használatával kutyád regenerációval töltött ideje csökken az edzést, vagy versenyt követő felépülése így felgyorsul .

A FitDog Recovery  italpor burgonya alapú maltodextrint tartalmaz, ami gyorsan felszívódó szénhidrát. segít visszaállítani a kutya glikogén szintjét és elősegíti a regenerálódást tréning után. Magnéziumot, C, B és E vitamint is tartalmaz, amelyek fogyasztása különösen fontos intenzív megterhelés után.

Felhasználás: Edzés után közvetlenül adj kutyádnak egy adagot (2 evőkanál 10 kilogrammonként) az italból. Két evőkanál port 1,5-2,5 dl vízzel keverj el, vagy rázz össze egy üvegben.

Összetétel:

Tápérték 100 g termékben:

Energia: 1,4 MJ / 328 kcal

Szénhidrát: 83,9g

Hamu: 2,8g

Nátrium: 0,29g

Magnézium: 0,13g

Fehérje: 9,2g

Zsír: 0,25g

Nyersrost: 0g

B1 vitamin: 1,3 mg

B2 vitamin: 6,7 mg

B3 vitamin: 26,7 mg

B5 vitamin: 26,7 mg

B6 vitamin: 3,3 mg

B9 vitamin: 0,53 mg

B12 vitamin: 0,067 mg

C-vitamin: 6,7 mg

Alfa tokoferol (E vitamin): 13,3 mg

 

Összetevők: burgonya alapú maltodextrin, tejpor, magnézium acetát

Adalékanyag: hús ízesítés és vitaminok

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 °C)

Gyártó: FitDog Finland Oy Ltd., Turku, Finnország.

www.fitdog.fi

Forgalmazó DOGONE Hungary Kft, Magyarország.

www.dogone.hu

További információk

Tömeg: kg
Kiszerelés: 600g, 250g