FitPAWS Balance Disc

10.600Ft19.200Ft

Elsőrangú eszköz a kutya koordinációs –  és egyensúlyérzék fejlesztő gyakorlatok végezéséhez, melyek ajánlottak sport és munka kutyáknak, terápiás és segítő kutyáknak, illetve családi kedvencek általános testedzéseként is.

Cikkszám: fp02 Kategória: Címke:
Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

FitPAWS® Balance Disc

Segítségével koordinációs –  és egyensúlyérzék fejlesztő gyakorlatok végezhetőek, melyek ajánlottak sport és munka kutyáknak, terápiás és segítő kutyáknak, illetve családi kedvencek általános testedzéseként is. A profi minőségű nehéz PVC anyag kifejezetten kutyák számára hozták létre, kiváló felülettel rendelkezik és ellenáll a kutya körmök oközta karcolásoknak, szakadásoknak.

A nagy FitPAWS Balance Disc méretétől függően 36 – vagy 56cm átmérőjű edző felülettel rendelkezik, egyenúly fejlesztő pályán többször is szerepelhet akát átkötő elemként. Két tréning felülettel rendelkezik, egy sima oldallal és egy rücskössel. Az egyensúlyozás nehézsége változtatható a párnába fújt levegő által. ( A csomag nem tartalmaz fújó pumpát.)

Hogyan használd a FitPAWS® Balance Disc-et? Íme egy néhány példa erre:

https://www.youtube.com/watch?v=SC13sobVVws

A FitPAWS® Balance Disc felfújása:

Ahhoz, hogy több levegőt juttass az egyensúly párnába, használd a pumpát és a hozzátartozó tüske alakú illesztéket! A szelep a rücskös oldalon található, kíülről a harmadik sorban. Az illesztéket teljesen nyomjuk be és ezen keresztük nyomjunk ki egy kis levegőt a párnából, mielőtt felfújnánk.

Ha szeretnénk lejjebb engedni a párnából, akkor távolítsuk el az illesztéket a pumpából és helyezzük a szelepbe. Nyomjuk addig a párnát, amíg a kívánt levegő mennyiséget el nem érjük.

https://www.youtube.com/watch?v=vIdQNInAdGo

További információk

Átmérő:: 36cm, 56 cm