FitPAWS Peanut 40 cm

20.800Ft

A FitPAWS Peanut, nagyágyú a kutyafitnesz eszöközök között. Maximális biztonságot és kényelmet biztosít a kutyák számára,  használatával jelentősen fejleszthető a kutya egyensúlyérzéke, testtudata, fizikai kondíciója. A termék angol nyelvű oktató DVDt is tartalmaz.

  • Leírás

Leírás

Kutyafitnesz a FitPAWS Peanut-al!

A FitPAWS Peanut egy földimogyoró alakú egyensúlyozó eszköz, mely kutya fitneszre és alap erősítére lett kitalálva. A profi minőségű nehéz PVC anyag kifejezetten kutyák számára hozták létre, kiváló felülettel rendelkezik és ellenáll a kutya körmök oközta karcolásoknak, szakadásoknak. A földimogyoró alakú párna segítségével testsúly áthelyezést és egyensúly érzék fejlesztő gyakorlatok végezhetőek, melyek ajánlottak sport és munka kutyáknak, terápiás és segítő kutyáknak. Az egyedi földimogyoró forma csökkenti az eszköz előre-hátra mozgását, vagy használattól függően az oldal mozgást, ami nagyon fontos azon kutyák számára, akik elkezdik az ilyen típusú edzéseket. Az egyensúlyozás nehézségét fokozni lehet a levegő csökkentésével, ezáltal nem lesz annyira szilárd.

A kutyáknak a labdához képest sokkal  jobb, és kényelmesebb a mogyóró formájó eszközön edzeni. Mi, emberek szeretjük használni a gömb alakú fit labdákat, de a kutyák számára nehézséget okoz a használata.

Amit tapasztalnak:

  • természetellenes pozíció
  • túlfeszített hát és nyak
  • a helyzet megtartása kényelmetlen nekik és a gazdájuknak is.

fit-paws-peanut-02

Ezen okok miatt fejlesztettük ki az új termékcsaládot, kifejezetten négylábú társaink számára.

A FitPAWS Peanut használatának előnyei:

  • nagyobb tréning felület biztosít a tetején
  • természetes helyzetben tud megállni a kutya
  • a hát egyenes, a nyak pedig ellazult helyzetben van
  • nyújtásra alkalmas nyereg alakú mélyedés
  • könnyebben kezelhető a gazda számára
  • a körmöknek ellenálló anyag

 

Alaphelyzetben:

Kutyafajták:

Ajánlott Peanut méret:

51cm hosszú (20″) yorkie, törpe uszkár, tacskó, shih-tzu, chihuahua, mopsz, pomerániai törpe spicc, máltai selyem kutya, boszton terrier 40cm*, 50cm*, 60cm, 70cm, 80cm
61 cm hosszú (24″) sheltie, corgi, beagle, mini schnauzer, angol bulldog, bichon frise 50cm*, 60cm*, 70cm, 80cm
76 cm hosszú (30″) ausztrál juhász, border collie, basset hound 60cm*, 70cm*, 80cm
104 cm hosszú (41″) golden retriver, labrador, boxer, óriás uszkár, rottweiler 70cm*, 80cm

A doboz tartalmazza FitPAWS Peanut párnát, kézi pumpát és tréning DVD-t.

A FitPAWS Peanut felfújása:

A Peanut felfújásakor a magasságot kell számításba venni nem a légnyomást. A FitPAWS Peanut-ra nyomtatott méret a maximum, amekkorára felfújható, de természetesen kevesebb levegővel is használható a párna, ha azt szeretnénk, hogy könnyebb legyen az egyensúlyozás a kutya számára.

Kompresszorral, vagy pumpával fújhatjuk fel a FitPAWS Peanut-ot, a kúp alakú illeszték segítségével. Ha a legnagyobb méretet szeretnéd elérni, de úgy érzed, a párna nem tud több levegőt befogadni, dugd be a szelepet és hagy egy éjszakát pihenni. Az anyag így egy kicsit felenged és megnyúlik, ezáltal könnyebb lesz másnap teljes méretre felfújni. Ha elérted a kívánt méretet, gondosan helyezd vissza a dugót, addig, amíg egyszintbe nem kerül a párna felületével. A tömítés ekkor lesz megfelelő.

A FitPAWS Peanut a maximum méretre felfújva a legfeszesebb így jelenti a legnagyobb kihívást a kutyák számára.

Könnyen felfújható kézipumpával, amelyet most magában fogalal a termék!

https://www.youtube.com/watch?v=8iXd_xZeDg8

Javasoljuk, hogy biztonsági hámban gyakorolj kutyáddal, amelyet foghatsz a tréning alatt. Olvasd el a biztonsági és használati utasításokat, mielőtt használod a FitPAWS® kutyák számára fejlesztett kondicionáló eszközeit.