FitPAWS Wobble Board

23.500Ft62.900Ft

A FitPAWS Wobble Board megtanítja a kutyát a nyugodt és magabiztosan viselkedésre akkor is , amikor lába alatt “mozog” a talaj. Emellett elsőrendű tréningeszköz sport – és munkakutyák testtudatának, egyensúlyérzékének és kondíciójának fejlesztésében.

Cikkszám: fp01 Kategória: Címke:
Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Az új FitPAWS  Wobble Board 50/90 cm a kutyák haladó egyensúly fejlesztésre és erősítő edzésekre lett kifejlesztve. Az eszköz sajátossága az 50/90 cm-es kerek, csúszás mentes edző felület valamint a 6 cm-es fából készült középpontja, amely a tábla 360°-os forgását tesz lehetővé.

Amíg a kutyád igyekszik egyensúlyban maradni a tábla közepén a belső izmok dolgoznak és megerősödnek. Az egyensúly edzés segíti a kutyák test tudatosságát (propriocepcióját) és a magabiztosságát, miközben megtanulják kezelni a változó és instabil környezetet. Az egyensúly tréningeket már korán kölyök korban el lehet kezdeni. Használható egyes végtagok rehabilitására specifikus testsúly áthelyezéses – és erősítő gyakorlatokkal. A FitPAWS Wobble Board 50 cm sport és munkakutyák számára elengedhetetlen kiegészítő edző eszköz, mely segítségével a top verseny kondíciót fenntarthatjuk. Családi kutyák is használhatják, miközben tanul egyensúlyozni, a gazdával folytatott interakció is nő.

Aktív test + aktív agy = boldog kutya!

További információk

Átmérő:: 50 cm, 90 cm