• Leírás
  • További információk

Leírás

Flying Dog Mineral Drink

A Flying Dog Mineral Drink egy italpor, amlyből kutyák számára inonokat és vitaminokat tartalmazó energetizáló, rehidratáló ital készíthető. A nap folyamán bármikor adható, intenzív mozgás előtt, közben, de azt követően is. A kutyák nagyon gyorsan megszokják és megszeretik a Mineral Drink-et, és hajlamosak többet inni ebből mint tiszta vízből.

Az intenzív mozgást, versenyt, vagy térninget követő hatékony rehidratáció javítja a kutya általános kondícióját, és hozzájárul a kutya versenykondíciójának fenntartásához. Versenykutyáknak egész évben adható, folyadékpótlásként pedig a normál aktivitású kutyáknak is nagyszerű ital a forró nyári napokon.

A Mineral Drink itatásával járó előnyök:

  • Csökkenti a fáradtság tüneteit, növeli a teljesítményt
  • Fejleszti a kutya általános kondícióját
  • Szinten tartja az energia raktárakat
  • Ideális a napi folyadékhoz vitamin kiegészítéseként adni
  • Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását

Adagolás:

Általános rehidratáláshoz 5g/10ttkg Flyin Dog Mineral Drink port keverjen el 400-500 ml hideg vízzel. Nagy terhelésnek kitett kutyák számára adagonként 7g/10ttkg italport keverjen el 400-500ml hideg vízzel. Nagy melegben ne feledkezzen meg kutyája megfelelő folyadék pótlásáról. Ilyen napokon az általános mennyiség duplája adható.

Figyelmeztetés: Emberi fogyasztásra alkalmatlan!

A csomag tartalma (900g) 90 adag készítésére elegendő egy 20 kg súlyú kutya számára.

Felhasználható a csomag alján jelzett időpontig.

Beltartalom: szaharóz, glukóz, maltodextrin, savasság szabályzó: citromsav, magnézium citrát, kalcium citrát, sodium citrate, sodium cloride, természetes – és természetazonos aromák , potassium citrate, whey protein, citrus pektin, béta-karotin, vitaminok (ld a táblázatban), potassium clorid, emulgeáló szerek: szója lecitin, vas-szulfát, cink-oxid, magnézium szulfát, réz-szulfát, kálium-jód.

Tárolás: száraz helyen , maximum 25 fokban. Felbontás után 4 hónapig fogyasztható.

Állatorvosi engedélyezési száma: 039-08/C

Készült az Európai Unióban.

 

További információk

Tömeg: 0.985 kg