Q-FLEX

6.500Ft12.900Ft

Intenzív verseny és munkakutya képzés, valamint ízületi és ínsérülések, és mozgásszervi műtéti beavatkozások kiegészítő kezeléseként. Fiatal, növekedésben lévő kutyák ízületének támogatásához, optimális fejlődéséhez.

Összetétel: Új-Zélandi zöldkagyló-kivonat (600mg), MSM, kondroitin-szulfát, természetes kondroitin-szulfát forrás és növényi kivonatok, vitaminok, nyomelemek.

Kiszerelés: 90/200 tabletta

Cikkszám: tq023 Kategória: Címkék: ,
Clear selection
  • Leírás
  • Additional information

Leírás

Q-FLEX speciális egészségmegőrző termék, speciális kutyáknak

Összetétel: Új-Zéland zöldkagyló-kivonat, MSM, kondroitin-szulfát, természetes kondroitin-szulfát forrás és növényi kivonatok, vitaminok, nyomelemek.

Beltartalom (%): nyersfehérje (min.) 14,0%, nyers zsír (min.) 4,0%, nyers rost (max.) 4,5%, nedvesség (max.) 6,0%, hamu (max.) 5,0%.

Összetétel / 1 tabl .: Új-Zéland zöldkagyló-kivonatot 600 mg, teljes kondroitin-sulfat (cápaporc is) 150 mg, metil-sulfanil-metan 100 mg, C-vitamin 50 mg, mangán kelát fomában 5 mg, növényi kivonatok 1%.

Alkalmazás: intenzív verseny és munkakutya képzés, valamint ízületi és ínsérülések, és mozgásszervi műtéti beavatkozások kiegészítő kezeléseként. /pl. diszplazia / Fiatal növekedésben lévő kutyák ízületének támoga-
tásához,optimális fejlődéséhez.

A Q-FLEX, a mozgást támogató szöveteket egészségesen, az ízületeket hajlékonyan és rugalmasan tartja, a csontozatot szilárdítja. Az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyagok legfontosabb alkotóelemeit magában foglaló készítmény, tartalmazza a porcok, csontok, ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat, a bekövetkező ízületi fájdalmakat csökkenti és segít megelőzni azokat, megindítja az új porc termelődését, egyúttal védi a meglévő porcállományt, segít helyreállítani az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben és növeli a csontsűrűséget. Ennek köszönhetően a Q-FLEX mérsékli az ízületi gyulladást, javítja a porc és a kötőszövetek állapotát, védi az emésztőrendszert, immunerősítő hatást fejt ki és lassítja az öregedési folyamatot. A Q-FLEX ifejezetten hatékony a sport eredetű sérülések megelőzéséhez és regenerálásához, valamint segít fenntartani az egészséges aktivitási szintet, idős korban is.

Q-FLEX része egy speciális egészségmegőrző programként elérhető Q-Pack csomagnak is, melyben a 4 különleges hatású termék együttesen ( Q-SPEED,Q-FORCE, Q-FLEX és IRON-Q) biztosítja a kiemelkedő teljesítményt, megtartja a szép, egészséges küllemet, és erősíti az immunrendszert, ezáltal segít megelőzni a sportsérülések, és a megbetegedések kialakulását.

ADAGOLÁS: Folyamatosan adagolva, 1 tabletta / 10 ttkg 7-9 hétig, a versenyszezon és intenzív edzések alatt. Kúrák között javasolt szünet, 2-4 hét. Súlyos sérüléseknél, az adag növelhető, 2 tabletta / 10 ttkg.

Additional information

size: 200 db, 90 db
Kiszerelés: 90 tabletta, 200 tabletta