Royal Essences Daily Care

3.200Ft4.400Ft

Általános kondicionáló, immun támogató. Kiváló táplálékkiegészítő  fiatal növekedésben lévő kutyák energia,vitamin ellátásához és megfelelő anyagcsere működéshez. Felnőtt és idős korban jótékonyan hat a szellemi és fizikai erőnlét megfelelő szinten tartásához .  Alkotórészei  együttesen eredményezik a termék immunerősítő, regeneráló antioxidáns, gyulladás gátló, illetve kondicionáló hatását. Összetevők : 100%-ban természetes kiegészítők , sörélesztő, napon szárított lucerna, máriatövis őrlemény.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Általános kondicionáló, immuntámogató. Kiváló táplálékkiegészítő  fiatal növekedésben lévő kutyák energia,vitamin ellátásához és megfelelő anyagcsere működéshez.

Felnőtt és idős korban jótékonyan hat a szellemi és fizikai erőnlét megfelelő szinten tartásához .  Alkotórészei  együttesen eredményezik a termék immunerősítő, regeneráló antioxidáns, gyulladás gátló, illetve kondicionáló hatását.

A Daily Care természetes alapú összetevői kiváló szerves kálcium, magnézium, kálium, foszfor, vas, cink, réz, szelén, szilícium, jód, béta-karotin, B1-, B2-, B6-, B17-, C-, D-, E-, K- és U-vitamin és ásványi anyag forrás .

Tiszta természet !!
100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól  színezékektől, és ízfokozóktól. Gluténmentes! Összetevők : 100%-ban természetes kiegészítők , sörélesztő, napon szárított lucerna, máriatövis őrlemény.

Figyelem: A gyógynövény keverékek kiegészítő eledelek és nem gyógyszerek. Nem helyettesítik az állatorvosi kezeléseket. Betegség esetén mindenképpen haladéktalanul fordulj állatorvoshoz.

Részletes infromációk a termék összetevőkről: 

Lucernapor :

A lucerna por gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban. Lúgos hatása, magas klorofill és vas tartalma megoldást nyújthat  fáradékonyság ellen, erősíti a csontozatot és a fogakat, kitűnő rostforrás, vérképző, és artériatisztító. A növény rendszeres fogyasztása tökéletes lúgosító.

A lucernapor fő hatóanyagai:

  • Szerves kálcium, magnézium, kálium, foszfor, vas, cink, réz, szelén, szilícium, jód, béta-karotin,
  • 8 féle esszenciális aminosav,
  • B1-, B2-, B6-, B17-, C-, D-, E-, K- és U-vitamin (A B17 vitamint a daganatképződések ellenszereként, valamint a mikroelem beépülések katalizátoraként tartják számon.)
  • a kötőszövetek rugalmasságáért felelő L-borostyánkősav, amely fékezi szervezet öregedését. A lucerna L-borostyánkősav tartalma az idős kutyáknak nemre való tekintet nélkül hozzájárul az életkilátások javításához.

Sörélesztő:

A sörélesztő közel 50%-ban tartalmaz természetes fehérjét, és megtalálhatók benne az úgynevezett esszenciális (nélkülözhetetlen) aminosavak, vagyis a fehérjék azon építőkövei, melyeket a szervezet nem tud előállítani, ezért külső forrásból kell pótolni őket. Másik különleges tulajdonsága az, hogy nagyon gazdag nukleinsavakban (100 g fehérjére 2,53 g nukleinsav jut), ami elősegíti a fehérjék optimális felszívódását.

Analitikai összetevők (/kg):

– B1 vitamin: 119 mg

– B2 vitamin: 40 mg

– B6 vitamin: 41 mg

– kolin: 3.500 mg

– biotin: 850 mcg

– nikotinsav: 100 mg

-folsav: 18 mg

Máriatövis őrlemény:

Természetes flavonoid (szilimarin) tartalma regeneratív és védő hatást gyakorol a májfunkciók működésére, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a szőrhullást, serkenti a bőr anyagcseréjét, serkenti az emésztést, stabilizálja a bélflórát, javítja a vastagbél működését, fokozza az epe termelődését, növeli az epe oldhatóságát,  tiszta, természetes és értékes  E-vitamin és omega-6 és -3  zsírsav forrást biztosít az állatok szervezetének

További információk

Kiszerelés:: 300g, 600g