Royal Essences Native Care

2.800Ft3.600Ft

Native Care termékünk alacsony foszfor tartalma miatt kiválóan alkalmas, húsban gazdag takarmánnyal etetett állatok szilárd csontozatának kialakításához. Természetes fehérje tartalma révén fontos aminósavak kiegészítő forrása.  A búzacsíra gazdag rost-, E-vitamin– és kalciumforrás.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Native Care termékünk alacsony foszfor tartalma miatt kiválóan alkalmas, húsban gazdag takarmánnyal etetett állatok szilárd csontozatának kialakításához. Természetes fehérje tartalma révén fontos aminósavak kiegészítő forrása.  A búzacsíra gazdag rost-, E-vitamin– és kalciumforrás.

Beltartalom / kg :

Kalcium: 325 g,

foszfor: 2,1 g,

nyersfehérje: 6,6  %,

nyers zsír:  4 %

nyershamu: 80 %

nedvesség: 3%

Ezen felül a készítmény állatok számára létfontosságú makro, és mikroelemet tartalmaz.

/ nátrium, króm, magnézium, kálium, mangán, vas, réz, cink, kobalt, szelén, molibdén, flour /

Tárolás : Szoba hőmérsékleten.

Forgalmazó : Synchronex Coproduction Kft

2000 Érd Dalmát u.9

Regisztrációs szám: HU1210000

Tiszta természet – 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól színezékektől, és ízfokozóktól.

Bővebb információ a termék összetevőiről: 

A kalciumhiány megközelítőleg 150 különböző betegségnek a közvetlen vagy közvetett kiváltója. Ezek közül a leggyakoribbak a csontritkulás, fogágy- és ínygyulladás, ízületgyulladás, memóriazavar, depresszió, viselkedésbeli változások. Az ellés utáni tetánia betegség leggyakoribb oka az esetek többségében a vér kalciumszintjének kóros lecsökkenése. A tojáshéj nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot és 27 egyéb ásványi anyagot, így összetétele hasonlít a fogaink összetételéhez, ugyanakkor egyedüli orvosi hatásai is vannak. A csontszövetek egyik legfontosabb összetevője a kalcium, akárcsak a fogaké, a tojáshéj pedig 93 százalékban tartalmaz kalciumot. E mellett magnézium, foszfor, szilícium, vas, kén és nátrium is található benne, valamint fehérje aminosavak – cisztein, lizin és izoleucin, így különösen ajánlott kölyök kutyák számára, mert a csontképződéshez szükség van a folyamatos kalciumpótlásra, ugyanakkor az angolkór és a vérszegénység kialakulásának esélyét is csökkenti.
Búzacsíra:
A búza szemtermése négy részből áll, ezek a csíra (embrió), a táplálószövet (endospermium), a maghéj (testa) és a terméshéj (pericarpium). Élettani szempontból a szem alsó oldalán elhelyezkedő csíra a legértékesebb. Fitoaktív hatóanyagok, kalcium, kálium, foszfor, kén, cink, réz, vas, magnézium, mangán, molibdén, szelén, szilícium, lecitin, fehérje, B-vitaminok, A- és D-vitamin található a búzacsírában, amely rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint is. Utóbbi természetes módon lassítja a légszennyezés miatt jelentkező degeneratív betegségek kifejlődését, ezen kívül hatékonyan erősíti az immunrendszert. Az E-vitamin a rák kezelésében is kiemelt szerepet kap: gátolja a daganatos sejtek szaporodását, megelőzi a DNS károsodását. Segít elkerülni a szív érrendszeri megbetegedéseket valamint a tüdőbetegségeket. A búzacsíra másik fontos hatóanyaga az octacosanol, amely egy 28 szénatomból álló telített alkohol. Mivel hozzájárul a fizikai ellenálló képesség és szellemi frissesség javításához, a búzacsíra fogyasztása különösen ajánlott az aktív sportolóknak, illetve a növendék szervezetnek. Az octacosanol erősíti a termékenységét, ellazítja a stressz miatt gyakorta görcsbe ránduló izmokat, élénkíti az érzékszerveket és gyorsítja a reflexeket. A búzacsíra hatóanyagai révén , egyensúlyban tartja a szervezet működését.

További információk

Kiszerelés:: 300g, 600g