Royal Essences Upload

2.100Ft3.400Ft

Antioxidáns táplálék kiegészítő hatóanyaga a máriatövisben található Szilimarin. Természetes flavonoid tartalma védő hatást gyakorol a májfunkciók működésére, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a szőrhullást, serkenti a bőr anyagcseréjét, serkenti az emésztést, stabilizálja a bélflórát, javítja a vastagbél működését, fokozza az epe termelődését, növeli az epe oldhatóságát.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Antioxidáns táplálék kiegészítő hatóanyaga a máriatövisben található Szilimarin.

Természetes flavonoid (szilimarin) tartalma védő hatást gyakorol a májfunkciók működésére, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a szőrhullást, serkenti a bőr anyagcseréjét, serkenti az emésztést, stabilizálja a bélflórát, javítja a vastagbél működését, fokozza az epe termelődését, növeli az epe oldhatóságát.

Az Upload 100% máriatövismag őrleményből készült májregeneráló készítmény. A már középkorban is elismert epe- és májpanaszok kezelésére használt gyógynövény legnagyobb mennyiségben olajat és fehérjét tartalmaz, gyógyászati szempontból azonban egy silymarin nevű vegyületkeverék az, ami erős antioxidáns lévén elképesztő hatékonysággal száll szembe a különböző destruktív oxidációs folyamatokkal a szervezetben. Bizonyított, hogy a silymarin megakadályozza a sejtekben a káros szabad gyökök pusztító hatásait. Számos kísérlet igazolja, hogy előzetesen adagolt silymarinnal nem egy ismert májkárosító anyag hatása gátolható meg. A hatás elsősorban annak köszönhető, hogy a silymarin nem engedi a mérgek bejutását a sejtekbe. Számos egyéb jótékony hatása mellett a silymarin fokozza a fehérjék előállítását a sejtekben, gyorsítja a májsejtek regenerálódását, csökkenti a szőrhullást, serkenti az emésztést, stabilizálja a bélflórát és javítja a vastagbél működését. Mindemellett gazdag természetes E vitamin forrás is.

További információk

Tömeg: kg
Kiszerelés:: 300g, 600g